zaterdag 5 juli 2014

Tofoe ketjap


Tofoe ketjap:


Bami mix kruidenBereiding en ingrediënten:
Tofoe ketjap:
Pakje (ingevroren) tofoe
Ketjap marinade

Snij de licht ontdooide tofoe in stukken. Ingevroren tofoe heeft een stevige structuur. Heb je geen ingevroren tofoe, kan je het ook frituren voordat je het gaat bereiden.
Verwarm de marinade in een pan en voeg de tofoe toe. Laat dit sudderen tot de gewenste dikte. Tot de ketjap aan de tofoe blijft hangen.

Paksoi met paprika:
2 groene paprika's
2 stronken paksoi1 teen knoflook1 ui
Bahmi kruiden van Conimex

Was en snij de paksoi en paprika. Snij in grove stukken.
Hak een teentje knoflook en ui.
Smoor de uien in plantaardige olie met de bahmi kruiden. Voeg daarna de knoflook toe. Bak de knoflook niet te lang mee, anders wordt de knoflook bitter. Dit doe je door de gesneden paksoi en paprika toe te voegen. En laat dit stomen voor niet langer dan 3 minuten. En klaar is het gerecht.

Chinese bami
Satésaus
Volg de link voor de bereiding van satésaus bij Tofu pangang.

Chinese mie
4 minuten in kokend water met een scheutje plantaardige olie en klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten