Benodigdheden:
Wrap Tortillas
Enchilada kruiden
Tofoe
Champignons
2 uien
Komkommer
Tomaat
Sla
Plantaardige olie
Kop tarwebloem
Mayonaise of veganaise
Bereiding:
Schaaltje met gebakken tofoe:
Tofoe wassen, uitlekken en in blokjes snijden (in de gewenste vorm), kruiden met de helft van het zakje enchilada kruiden. Voeg de bloem toe. En weer goed schudden in de kom. Bakken in de plantaardige olie, tot het kroket is.
Tofoe wassen, uitlekken en in blokjes snijden (in de gewenste vorm), kruiden met de helft van het zakje enchilada kruiden. Voeg de bloem toe. En weer goed schudden in de kom. Bakken in de plantaardige olie, tot het kroket is.
Salade:
Bereid de salade met de komkommer, tomaat, 1 ui en sla.
Bereid de salade met de komkommer, tomaat, 1 ui en sla.
Schaaltje gebakken champignons:
Snij de champignons in 2 stukken en de ui snipperen.
Snij de champignons in 2 stukken en de ui snipperen.
Haal de tofoe uit de pan en gebruik dezelfde pan voor het smoren van de versnipperde ui. Voeg daarna de halve champignons toe. En de rest van de enchilada kruiden. Bak dit voor ongeveer 5 minuten.
Serveer de tortilla's warm of koud (warm: minuut in de magnetron). Persoonlijk vind ik de tortilla's zo uit het pakje het lekkerst.
Tijdens het eten pak je 1 tortilla en beleg deze met de tofoe, champignons, salade en saus.
Tip: als extra ingrediënt kan je geraspte kaas toevoegen en probeer ook eens een andere saus.
Eigenlijk zijn alle kruiden (bijvoorbeeld taco, chilla, fajita en burrito) van Tex Mex / Casa Fiesta) goed te combineren met dit recept, ter vervanging van enchilada kruiden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten