zondag 20 juli 2014

Macaroni kaas yoghurt taart


Ingrediënten
500 gram macaroni
Halve liter soja yoghurt
250 gram geraspte kaas (of smelt no Muh)
2 groente bouillon blokjes
4 eieren (of 4 eetlepels No Egg)
Paneermeel
Scheutje plantaardige olie
Peper en zout

Taartvorm met bakpapier

Bereiding
Kook de macaroni volgens verpakking (2 minuten korter, al dente). Giet de macaroni af en spoelen met koud water. Laat de macaroni uitlekken in een vergiet. Gebruik de pan voor het mengen van de halve liter yoghurt (of soja yoghurt), voeg de kaas en eieren toe en kruimel de bouillon blokjes in het mengsel. Doe de macaroni erbij en doorroeren. Voeg eventueel een klein beetje peper en zout toe. Giet het in de taartvorm met bakpapier. Bestrooien met paneermeel en besprenkel met olie.
Voor 45 minuten op 180 graden Celsius in de oven.

Serveer met salade

De taart is erg machtig, maar door de yoghurt fris van smaak.

Ook koud heel lekker. Goed als lunch mee te geven aan de kinderen.

Tip: In blokjes gesneden, kan je het serveren als snack, samen met een bakje ketchup.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten