Benodigdheden:
Vivera vegetarische hamburgers
Brood bolletjes
Sla
Heinz Tomato Ketchup
Mosterd van Kuhne
Ui
Augurk plakjes van Kuhne
Plantaardige olie
Bereiding:
Bak de hamburgers en uienringen in koekenpan of bakplaat.
Was de sla en laat deze uitlekken.
Snij de broodjes open en zodra de hamburgers en uien gebakken zijn, de broodjes aan de binnenkant even roosteren in de pan of bakplaat.
Beleg de broodjes met sla, de hamburgers en uitjes, ketchup, mosterd en augurk naar eigen smaak.
Binnen 6 minuten op tafel. Eet smakelijk :)
Tip: De hamburgers zijn een heel goed alternatief als vleesvervanger op de barbecue. Lukt altijd.
Een vegetarische burger met een blaadje sla, een beetje zaanse mayonaise en een heerlijke black jack smokey bbq saus.
Is een aanrader.
Review:
Op de verpakking van de vegetarische hamburgers zit een blauw label met de tekst 'verbeterd recept'. Dit was ook de reden waarom ik het ging proberen. Het oude recept was bij mij al bekend, de hamburgers zijn lekker en heel erg makkelijk te bereiden. Het nieuwe recept heeft een zachtere structuur, als vleesvervanger. De kinderen vinden de broodjes hamburger geweldig, maar dan zonder uitjes en augurk.
Ingrediënten van de hamburger (nieuw recept:
74% gerehydrateerd soja-en-tarwe-eiwit, water, aardappelzetmeel, rode ui, scharrelkippen-eiwit, raapolie, dextrose, gistextract, kleurstof (karamel), uienpoeder, zout, aroma, maltodextrine, kruiden en specerijen, tomatenpoeder, tarwevezels, knoflookpoeder, peterselie, ijzer, vitamine B12.
Ingrediënten van de hamburger (oude recept):
47% gerehydrateerd soja-eiwit, water, plantaardig olie, tarwegluten, ui, erwtenzetmeel, scharrelkippenei-eiwit, dextrose, tarwevezels, zout, kleurstof (karamel), aroma's, specerijen, gehydrolyseerd maiseiwit, maltodextrine, invertsuikerstroop, gistextract, wortel, specerijenextract, voedingszuur (citroenzuur), ijzer, vitamine B12.
Nieuw recept
Geen opmerkingen:
Een reactie posten