vrijdag 6 juni 2014

Spinazie taart

met aardappelpuree paprika

Ingrediënten:

Geraspte kaas of No muh (250 gram)
Diepvries spinazie (450 gram)
Verse paprika's (6 stuks)
Aardappelpuree van Knorr (1 pak, met 900 ml water)
Groentesaus (1 zakje of 4 eetlepels)
5 eieren (of 5 eetlepels no egg)
maizena (1 eetlepel)
Paneermeel of gekruimeld beschuit


ingredienten


Bereiding:
1. Bereid de aardappelpuree volgens de verpakking van Knor (zonder melk) met 900 ml water.
2. Halveer en kook de paprika's in een laagje water, tot beetgaar.
3. Diepvries spinazie zachtjes verwarmen. Het zakje groentesaus, maizena en eieren in 100 ml water mengen en roerend toevoegen.
4. Taartvorm of ovenschaal bestrooien met paneermeel of gekruimeld beschuit.
5. De gekookte gehalveerde paprika's tegen de rand zetten.
6. Aardappelpuree in de vorm of schaal gladstrijken.
7. Spinazie mengel toevoegen als tweede laag.
8. Met kaas en paneermeel bestrooien.
9. Voor ca. 50 minuten in de oven op 200 graden Celsius.
10. Enjoy ;-)

Deze ingrediënten zijn eigenlijk altijd makkelijk te krijgen in de supermarkt. Elk product is uiteraard ook vers te krijgen en als ingrediënt te gebruiken in dit recept.

De smaak is echt verrassend lekker!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten